We do code!


Kada se radi o kompjuterskom programiranju mi činimo razliku od ostalih, naši principi su iskustvo, znanje i kreativnost. Otkrijte sve što DataArt Intelligent Solutions može učiniti za vas.

Saznajte više
Top

Stojimo na raspolaganju!


DataArt Intelligent Solutions raspolaže sa veoma iskusnim IT osobljem, profesionalcima koji pružaju posebno prilagođene IT solucije koristeći tehničku stručnost i iskustvo. Zadovoljstvo naših klijenata je naš najveći prioritet. Možemo vam pružiti ispravno savjetovanje, talente koji mogu da odgovore na bilo koji vaš zahtjev. Možemo za vas voditi projekte i pobrinuti se da su svi vaši zahtjevi ispunjeni.

Kontaktirajte nas!

Mi radimo za vas


Programiranje

Sa više od 15 godina iskustva u razvoju aplikacija i kompjuterskom programiranju nudimo razvoj rješenja koristeći bilo koji moderni programski jezik.

Mobilne Aplikacije

Usavršite svoje poslovne procese kroz mobilne aplikacije. Omogućite svojim klijentima da lakše, brže i modernije koriste vaše usluge. Android, Blackberry, iOS i Windows.

Analitika i Metrika

Metrika i analitika su dva veoma važna i povezana načina izvještavanja koja će vam pomoći da precizno poboljšate vrijednost marketinga i poslovnost.

Consulting

Nudimo usluge savjetovanja da lakše procijenite i uskladite različite strategije sa svojim poslovnim procesima. Ispravnim savjetima ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Ostvarimo saradnju!


Spremni ste da započnemo saradnju? Odlično! Pozovite nas ili nam pišite na E-mail, uspostaviti ćemo kontakt u najkraćem mogućem roku!

+387 (0)33 943 170

info@dataart.ba

Skype

Linkedin